Díjmentes belépés!
2024 március - május
Nyitvatartás: 10:00 - 18:00

PROGRAMOK*

Telekom Családi Kvíz

Mennyire ismered a Telekomot és a gaming világot? Tedd próbára tudásod Kahootban! Nyerj ajándékokat minden vármegyeszékhelyen, sőt, Szolnok, Pécs, Szekszárd, Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Debrecen, Miskolc, Eger és Tatabánya helyszíneken ha te vagy a legjobb a kvízben, 1 éves Telekom Gigaerős Optika Net 2000 Pro előfizetés üti a markod!

Minecraft-helyszín

A Minecraft napjaink egyik legnépszerűbb videójátéka, mely a gyerekek logikai és kreatív képességeit erősíti. Éppen ezért külön helyszínt kap ez a játék. 6 db Xbox-állomás monitorral, konzolonként 2-2 db kontrollerrel, szoftverekkel.

Kickoff-sarok

Az EA Sports FC 24-verseny az egész rendezvénysorozatot végigkíséri, így fontosnak tartjuk, hogy a látogatók is kipróbálhassák ezt a remek játékot. 6 db PlayStation 5-állomás monitorral, konzolonként 2-2 db kontrollerrel, szoftverekkel.

PC-Helyszín

Nemcsak konzolokon, hanem PC-ken is kipróbálhatják magukat a látogatók, ráadásul egymás ellen hálózatban játszhatnak, a kiválasztott FPS játékon! 12 db PC monitorral, kiegészítőkkel.

Képregény-zóna

Egyedi képregényekkel és képregényes programokkal vár az OGEX! Fedezd fel a képregénykülönlegességeket, vegyél részt képregény workshopon magyar alkotókkal. Nézd meg a magyar képregény történelmét egy rövid kiállítás keretében ahol rövid leírásban olvashatsz a magyar alkotók munkásságáról. A képregényes programok keretében kiállításra kerülnek képregény relikviák és különlegességek. Ha pedig elfáradtál akkor a képregénysarokban található képregények olvasásával pihenhetsz babzsákjainkon.

Star Wars-kiállítás

Sisakok, kardok, szobrok, űrhajó makettek. Minden, ami Star Wars! Egy igazi kiállítást láthatnak az érdeklődők, akár fénykardozhatnak is.

CarFootball

Nemcsak lábbal, autóval is lehet gólt lőni! A látogatók távirányítós autókkal küzdhetnek egymás ellen.

Fociketrec

Ki tud többet dekázni? Ki céloz ügyesebben? Mindkettő kiderül a fociketrecben, a dupla kihíváson! A legjobbakat díjazzuk!

DuóFoci

Nemcsak azért duó, mert ketten lehet játszani, hanem mert kettős erőpróbát jelent. Egyrészt lábbal lehet egymás kapujára lőni ülő helyzetben, másrészt a beépített konzolokkal is egymás ellen játszhatnak a látogatók.

Cosplay-bemutató

A cosplay is a gamer és képregényes világ művészi oldalát testesíti meg. Játék, film és képregény szereplők bőrébe bújnak a versenyzők, ezekben az egyedi-kézzel készített jelmezekben mutatják meg magukat a közönségnek. Olyan jelmezeseket hívunk, akik főleg a Star Wars világában mozognak.

Társasjáték

Fontosnak tartottuk, hogy ne csak az online játszható játékokat mutassuk be, hanem lehetőséget adjunk a hagyományos játékok kipróbálására is. Éppen ezért alakítottuk ki a társasjáték zónát, ahol a logikai játékok mellett a legújabb társasjátékokat is ki lehetett próbálni. 20 db társas-és logikai játékból válogathatnak az érdeklődők

OGEX-HUNESZ Meetup & Kahoot!

Találkozz a Magyar E-sport Szövetség tagjaival és versenyzőivel! Vegyél részt szórakoztató gaming és esport tematikájú kvízekben, ugyanis a legszerencsésebbek és legügyesebbek nyereményekkel gazdagodnak!

OGEX-Budapest Comic Con-szerencsekerék

Nálunk mindenki nyer! OGEX és Comic Con ajándékok, belépőjegyek, PC Guru különszám! Sok minden vár, de garantáltan nem mész haza üres kézzel! 

BARD

Új szintre emeljük a játékostudásodat a BARD platformján! Itt te magad mérheted fel videojátékos képességeidet, és villámgyorsan összehasonlíthatod az átlagos gamerek és a profi e-sportolók teljesítményével. De figyelem: nálunk nem csupán a játékbeli skillek számítanak, hanem azok a általános képességek is, amelyek elengedhetetlenek a kompetitív videojátékok világában. Vár rád három izgalmas állomás is: FPS, MOBA és konzol játékok terén egyaránt lehetőséged lesz kiteljesedni és felfedezni, hogy miben is vagy igazán tehetséges. Itt a lehetőség, hogy a legjobbat hozd ki magadból és megmutasd, mire vagy képes a virtuális arénában!

Kiegészítő esemény: Magyar LoL napja

2014. április 22-én jelent meg a világ legnépszerűbb esport játékának, a League of Legendsnek a magyar nyelvű kliense, ahol a tárgyak, képességek magyarul szerepelnek, sőt, a karakterek lokalizált hangját is magyar szinkronszínészek adják.

A 10. évforduló alkalmából pedig egy közönségtalálkozóval ünnepeljük meg, hogy már 10 éve magyar nyelven élvezheti a League of Legends világát nagyjából 200 000 hazai LoL-rajongó. A közösségi találkozón, amelynek az Országos Gaming Expo budapesti helyszíne ad otthont, helyet kapnak influencerek, az esport, a cosplay és más szórakoztató programok is.

Tervezett program: 1v1 helyszíni nevezéses verseny influencerek ellen, Cosplay-bemutató, kiállítói stand rajongói relikviáknak, beszélgetések - ismerd meg azokat, akik 10 évvel ezelőtt megvalósították a magyar klienst, közönségtalálkozó - influencerek, kommentátorok, profi játékosok, szinkronhangok, nyereményjáték és kvíz, kerekasztal-beszélgetések

SZESE E-SPORT GAMING ZONE

A Széchenyi István Egyetem Sportegyesülete az igényekhez igazodva 2019-ben megalapította E-Sport szakosztályát.

A professzionális hozzáállásuknak és az erre a célra speciálisan kialakított termüknek köszönhetően számos sikereket tudhatnak maguk mögött.

Szerezz betekintést Te is az E-Sport világába! Látogass el a Gaming Zone-ba ahol Szimulátorokkal, High-End gépekkel, VR eszközökkel és Konzolokkal várnak! Illetve annak az oldalnak a legaljára, hogy a programváltozás jogát fenntartjuk.

*A programváltozás jogát a szervező fenntartja.