Díjmentes belépés!
2024 március - május
Nyitvatartás: 10:00 - 18:00

Az OGEX-nek hála Tatabányára költözik a messzi-messzi galaxis

2024.05.03

Az utolsó előtti állomásra érve sem adják meg magukat az Országos Gaming Expo konzoljai és számítógépei, így bárki belevetheti magát a virtuális kalandokba.

Tatabánya egyik legfőbb érdekessége, hogy már az őskorban is éltek itt emberek (tudományos rovatunkat a Wikipédia támogatta!), a mostani kor lakóit azonban jobban érdekelheti az, hogy május 12-én, vasárnap Magyarország legkisebb területű megyeszékhelyét is birtokába veszi az OGEX, amely még a végéhez közelítve sem veszít a lendületből. Ebből adódóan a Földi Imre Sportcsarnok falai között is dübörögnek majd a Retro PC és Gaming-helyszín sokat látott számítógépei, míg a Kickoff-sarokban az EA Sports FC 24 fogja megizzasztani a 6 darab PlayStationt. Persze – ahogy a mondás is tartja – a virtuális valóságon túl is van élet, így szerencsére a focikedvelőknek sem kell az ujjukat tördelniük valamelyik csendes sarokban, ahogy a képregények és a társasok rajongói is gazdagodhatnak néhány felejthetetlen emlékkel. Ha mindez esetleg nem győzött volna meg arról, hogy egy kihagyhatatlan rendezvényról van szó, íme még két ok arra, hogy megéri kilátogatni: Star Wars és cosplay.

Az OGEX egy igazi kihagyhatatlan esemény a videójátékok rajongói számára, legyenek akár hobbi-játékosok, fejlesztők vagy egyszerűen csak kíváncsiak a digitális szórakozás világára. A belépés ingyenes, csupán regisztrálni szükséges az esemény hivatalos honlapján az ogex.hu oldalon.

Nyitvatartás minden helyszínen: 10:00 és 18:00 óra között.

Részletes programlista ITT található.