Díjmentes belépés!
2024 március - május
Nyitvatartás: 10:00 - 18:00

Jön az utolsó 4 selejtező, ahonnan még be lehet jutni a fináléba

2022.03.17

Az Országos Gaming Expo (OGEX 2022) elhozza a gaminget Magyarország összes megyeszékhelyére. Budapest mellett Eger, Tatabánya és Veszprém legjobbjai mérkőzhetnek meg a döntőért egy kvalifikáció keretein belül a gaming road show befejező szakaszában.

Az OGEX 22 lassan a végéhez közeledik már, ami az online kvalifikációs szakaszt illeti. Megannyi városi döntőt követően még három megyeszékhelyen bizonyíthatnak hazánk legjobb és legbátrabb FIFA játékosai, emellett a fővárosban a finálé előtt egy második, amolyan utolsó utáni esélyként még egy selejtezőt tartanak. Egyrészt a küzdelem minden megyeszékhely esetében a 100 ezer forintért zajlik, másrészt a győztes kvalifikálja magát az április 2-i nagydöntőre, ahol már 2,7 millió forint lesz az összdíjazás. Eddig megannyi induló közül 15 játékos szerzett jogot a fináléra, de néhány kiadó hely még mindig van, amire most érdemes lehet még lecsapni.

A mostani hétvégén is még hazánk legnagyobb gaming road showja lesz a fókuszban, hiszen az előttünk álló napokban az utolsó három eddig még nem látott megyeszékhely bátor FIFA játékosai is esélyt kapnak. Március 20-án tehát Heves, Komárom-Esztergom, illetve Veszprém megyéből lehet jelentkezni ingyenesen bárkinek az alábbi linkeken. Március 26-án pedig lesz egy fővárosi kvalifikáció is, így arra is lehet még bőven regisztrálni:

Március 20. vasárnap

Eger: NEVEZEK

Tatabánya: NEVEZEK

Veszprém: NEVEZEK

Március 26. szombat

Budapest: NEVEZEK

A FIFA 22 verseny selejtezői PS4-es konzolon zajlanak és a döntőn kívül minden egyes mérkőzést le kell játszania a feleknek. A finálét pedig az egy hét múlva startoló, 19 megyeszékhelyet érintő road show keretein belül játsszák le a résztvevők. A dátumok az alábbiak szerint alakulnak:

Városok, helyszínek, játékok

Országos Gaming Expo állomásain – az ország megyeszékhelyein – a következő időpontokban lehet játszani, megismerkedni az e-sporttal és szurkolni a FIFA22 versenysorozaton. 

OGEX 2022 E-sport OPEN – FIFA22

Az országos e-sport esemény versenyei otthonról játszó versenyzőkkel, közvetítése központi stúdióból zajlik, a közvetítés a helyszínen a színpadi show részeként LED-falra kivetítéssel jelenik meg a helyszíni szurkolók, nézők számára.

A budapesti záróeseményen a meghívásos versenyek élőben zajlanak, helyszínről közvetítéssel, helyszíni játékos jelenléttel, közönséggel.

Pénzdíjazás elosztása:

  • 20 selejtező: 100 000 Ft/selejtező
  • Összdíjazás: 2,7 millió forint
  • Nagydöntő: 700 000 Ft (első helyezett: 350 000 Ft, második helyezett: 200 000 Ft, harmadik helyezett: 100 000 Ft és negyedik helyezett: 50 000 Ft)

Nevezz, játsz és légy te megyéd bajnoka, hogy örökre beírhasd magad hazánk e-sport történelmébe!

A rendezvény ingyenes, regisztrációhoz kötött (előzetes és helyszíni).

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!